Darøs designunivers

Oprettet d.

Nutidens Darø

Virksomheden er fortsat en familieejet virksomhed, hvis kerne er bestående af højkvalitetsbelysning, som med tidløst og ikonisk udtryk har modtaget flere internationale priser. I dag drives og ejes Darø a/s af tredje generation i Darø-familien, som med grobund i familievirksomhedens mission og stor dedikation til lampedesign, udvikler enkle måder for at skabe glæde og liv gennem belysning. Dette både til gavn i private hjem og i erhvervsmæssige indretningssammenhæng.

Den lille detalje, som overrasker med værdiskabende æstetik og funktionalitet, er essensen af den designfilosofi, som Darøs tredje generation bygger på. Vi sætter med nyt lys fokus på klassisk design og udfordrer fortsat, og med eventyrlyst, den traditionelle opfattelse af lampedesign gennem nye og originale metoder til udvikling af lamper. Ved at søge inspiration anderledes og uventede steder tager vi belysning til nye højder, og lader vores designs udspringe af nutiden.

Darøs nytænkende design har et spirende potentiale til at blive fremtidens klassikere, idet vi tror på, at nulevende og innovative designere vil definere, at fremtidens designbelysning er mere end design. Design handler for os om stemning, atmosfære og oplevelse. Darøs designere er derfor nerven i virksomheden. De fokuserer hovedsagligt på optimering af form og funktion og ser ydermere på lyset som en kilde til glæde og velbefindende.

Belysningens fremtid

De nulevende og innovative designere har en evne til at afkode og forstå den tid, som vi lever i. Den evne giver dem yderligere kompetencer til at udvikle nyskabende og unikke løsninger til designbelysning, som samtidighed indeholder essensen af den designtradition, som vi netop ønsker at udfordre. Vi skaber et univers af stemning og atmosfære, som forener kvalitet og funktion i et optimeret samspil med elegance og æstetisk form. Med vores designere danner vi rammerne for belysningens fremtid, som rummer opfindsomhed, effektiv bæredygtighed, innovative traditioner og designs, som bryder med konventionerne. Vores mission tog sit afsæt i ønsket om at udfordre og tage chancer – nu gør vi det. 

Darøs designunivers

Darøs designunivers består af vores udvalgte sortiment af designerlamper, som rummer både originale og nutidige designs. Vi viser dig lyset med vores pendler, væglamper, gulvlamper og bordlamper, som med hver sit udtryk tiltrækker opmærksomhed eller indgår i sammenhæng med indretningen. Vores udvalg af designpendler egner sig til flere forskellige funktioner og indretningsstile, og du vil derfor kunne finde de designs, som lever op til dine drømme og ønsker.

Vores populære og prisvindende Bell+ og Trion er metalpendler med et nutidigt formsprog, og vores kreativitet udfoldes med Arkiturbine, som især udfordrer det æstetiske udtryk. Når vi bevæger os fra loft til gulv møder vi vores udvalgte gulvlamper. De lever med sine høje dekorative værdier op til den majestætiske plads, som denne oftest har i hjemmet, og vores bordlamper vil med sine kombinationer af design og funktionalitet give både hyggebelysning og korrekt arbejdsbelysning i hjemmet eller i erhvervsmæssig sammenhæng.

I Darøs designunivers vil vi vise dig lyset. Du vil blive inspirereret og få indretningsidéer, samt brugbare og funktionelle råd til den rette designbelysning.