Boligindretning med lamper

Oprettet d.

Designlamper med forskellige funktioner

 

Darøs designunivers rummer et udvalg af lamper med forskellige designs og forskellige funktioner. Fælles for dem alle er, at de er udviklet med formålet om at skabe lys, glæde og liv. Darøs elegante loftslamper, klassiske pendler, funktionelle væglamper, flotte bordlamper og æstetiske gulvlamper har alle egenskaber til at danne ramme om dit hjem og for din boligindretning.

Loftslampens nyfortolkning visualiseres i dag ved at blive placeret i grupper og klynger. Dette for at skabe en ny dimension i boligindretningen. Nyfortolkningen giver også yderligere mulighed for at skabe sammenhæng i den gennemgående boligindretningen i hjemmet. Forskellige størrelser af samme designlampe kan placeres i forskellige rum, og derved binde rummene sammen.

En væglampe i boligindretningen er ikke et sjældent syn i danske hjem. Darø væglamper er et fleksibelt designelement, som bidrager med et smukt og behageligt lys. En væglampe kan både være en designmæssig og praktisk beslutning, idet væglampen har den unikke funktion, at den kan placeres alle steder. Det giver dig mulighed for at lyse et hjørne op, bruge den som læselampe i soveværelset eller som behageligt lys i entreen. Væglampens unikke funktion gør, at den ikke står i vejen for hjemmets eksisterende indretning, og derfor med fordel kan indgå deri.
 

Bordlamper og gulvlamper i boligindretningenDarø bordlamper bidrager til boligindretningen med funktionalitet og minimalistisk design. En bordlampe kan indgå i boligindretningen på flere forskellige måder. Det er ideelt at placere en bordlampe på stuebordet, spisebordet eller i en krog i et af rummene. Derudover er en bordlampe fra Darø et fordelagtigt bud på en kontor- eller arbejdslampe.

Uanset hvor den placeres vil bordlampen give et blid belysning, som bidrager til hygge og afslapning eller koncentration. Dette alt efter, hvad formålet med bordlampen er. Darø bordlamper er designlamper, som kombinerer æstetik og funktion i en skøn forening. Kombinationen komplimenterer omgivelserne, som giver lys til fordybelse og afslapning.

Når lyset bevæger sig fra bord til loft skabes en ny dimension i indretningen. Pendler fra Darø er lamper, som kan fungere samlingspunkt rummet. Den bidrager til boligindretningen med direkte lys og et design, som giver karakter. Som indretningselement er en Darø pendel med til at give boligindretningen klasse. Det rigtige valg af pendel er medvirkende til, som kan være samlingspunkt i mange år.

Med Darøs gulvlamper i boligindretningen vil du kunne skabe et rum og en bestemt stemning i hjemmet. En gulvlampe fra Darø kan have en central placering i hjemmet i stuen, være placeret i hjørnet ved siden af sofaen eller som velkomst i entreen. Darø gulvlamper har et enkelt og smukt design, hvorfor de kan tilpasses alle typer af indretning. Lyset fra en gulvlampe fungerer både som det primære lys i hjemmet samt som hyggebelysning i en læsekrog.

Design i boligindretningen
BOLIGINDRETNING MED LAMPER

Med designlamper fra Darø i boligindretningen får du et væld af muligheder. En lampe kan være det centrale omdrejningspunkt for strukturen i din boligindretning, og kan fungere som inspiration til indretningen i resten af hjemmet. Derudover kan en designlampe også fungere som det lille ekstra, der simpelt og elegant fuldender den eksisterende indretning eller skaber den helt rette stemning i rummet eller boligen.
Darø drives med stor dedikation til lampedesign. Udviklingen af designlamper finder sted med fokus på simple måder, at skabe glæde og liv via belysning. Ud over vores fokus på værdiskabende æstetik og funktionalitet ønsker vi også at udvikle det klassiske design samt at udfordre den traditionelle opfattelse af lampedesign. For os er belysningsdesign mere end design. Skabelsen af et univers af atmosfære og stemning, hvor vi kombinerer kvalitet og funktion med elegante og æstetiske former, står øverst i vores prioritering.