Trompetlampen TRION ser nyt lys

Oprettet d. under Presse

Smukke former og nye farvetoner giver den velkendte Trion trompetlampe fra Darø en designmæssig opgradering, og med tilføjelse af et teknologiskift med anvendelse af udskiftelige LED lyskilder sikres også fremtidig bæredygtighed.

Den klassiske trompetlampe fra Darø tager igen et nyt skridt med fokus på anvendelse af en retrofit LED løsning, der er helt integreret i lampens smukke form på en måde så selve lyskilden ikke er synlig. ”Den LED løsning, vi har valgt, giver en meget stor fleksibilitet, da man har mulighed for at udskifte LED pæren og vælge præcis den styrke og farvetone, man foretrækker”, fremhæver Thomas Darø, der er ejer af Darø og manden bag det klassiske Trion design. Så ud over en LED med lang levetid, og reduceret strømforbrug, er den opgraderede Trion også en særdeles fleksibel og holdbar løsning.

Nye pastelfarver matcher tidens trend
”Vi udvider desuden Trion kollektionen med to nye moderne farver, Storm Grey og Dark Sand, der både afspejler tidens indretningstrends men også har en vis elegance og tidløshed over sig, og vil passe ind i rigtig mange sammenhænge”, udtaler Thomas Darø.

Et andet velkendt Trion designelement, den karakteristiske børstede aluminiums top ændres til en massiv messing top med diskret laser indgraveret Darø navn som standard. Dette enkle designelement er både en understregning af det klassiske design, men afspejler også nutidens leg med overflader og materialer. Kombinationen af de smukke nye pastelfarver og den ædle messing top fører den klassiske Trion serie ind i fremtiden med nye smukke overflader og materialevalg. Trion opgraderingen med messing top og LED lyskilde tilbydes også med en feminin mat hvid og en mere maskulin mat sort aluminiumsskærm og i tre forskellige størrelser. Darø’s Trion‐design så dagens lys første gang i starten af 90´erne, hvor Thomas Darø med sit ægte trompetdesign havde en ambition om at tilbyde en enkel og elegant refleksion af lyskilden, og hvor minimalisme var i fokus. Trion, der nu tilbydes i en række farver og størrelser, er en pendel med utallige anvendelsesmuligheder; som lampe i stuen, over spisebordet, i gangen, i restauranter og på hoteller og alle steder, hvor en moderne lampe er med til skabe karakter, atmosfære og designværdi i indretningen på både kontraktmarkedet og i private hjem. Trion repræsenterer elegance, bæredygtighed og klassisk unikt design med fokus på høj lysværdi.


FAKTA

Virksomheden
DARØ er en familieejet belysningsvirksomhed etableret i 1969, der har været præget af en grundlæggende passion for dansk belysningstradition og med utraditionel tilgang til design. DARØs designfilosofi bygger på anvendelse af ædle materialer, overraskende elementer og troen på at nutidens designere skal skabe fremtidens klassikere. Virksomheden ejes og drives i dag af Thomas Darø, der fortsætter traditionen for at skabe atmosfære og værdi gennem belysning med enkle metoder og fokus på høj kvalitet og funktionalitet.

Designeren
Thomas Darø er designeren bag Trion, der som udgangspunkt har den holdning at godt design skal være smukt men også funktionelt. Originalitet og godt håndværk er essentielt. Jeg nyder at udfordre sædvaner, jeg forsøger at tænke ud af boksen, men jeg tænker også på funktionen, og først når de ting går op i en højere enhed, så er jeg tilfreds..

Produktet
TRION serien består nu af følgende varianter. 27 cm, 35 cm og 45 cm.
Farvevarianter er: Sort, hvid, Storm Grey og Dark Sand
Vælg mellem: Top i messing eller børstet aluminium med indgraveret Darø logo
Lyskilde: E27 sokkel, Retrofit LED ikke inkluderet. Se designs
 

Downloads

DARØ logo

For billedmateriale til tryk eller online brug! - kontakt os venligst på mail@daroe.dk eller på telefon +45 8643 5066.