Handelsbetingelser for køb på webshop www.darø.dk Generelt

Generelt

Hjemmesiden med tilhørende webshop www.darø.dk administreres og vedligeholdes af:

DRX Group A/S
Ribevej 8
DK-8940 Randers SV
CVR: DK 7322 3113
Telefon: +45 8643 5066

Kundeservice åbningstider:

Mandag-Torsdag: 8.00-16.00.
Fredag: 8.00-13.00.
kundeservice@daroe.dk

De nedenstående handelsbetingelser gælder for alle køb foretaget på darø.dk. Forhandlere med specialaftaler køber i henhold til Darø's business-to-business betingelser (GTCS). Alle aftaler indgået i forbindelse med et køb på darø.dk er beskrevet på dansk og er underlagt dansk lovgivning. Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på darø.dk.

Darø a/s tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer. Alle priser er angivet i DKK og inkl. moms og øvrige afgifter.

Ordrebekræftelse og risikoovergang

Efter bestilling af de ønskede varer modtager du en kvittering via e-mail. Hvis du ønsker at annullere eller ændre noget i din ordre skal du tage kontakt til vores kundeservice hurtigst muligt. Der vil blive givet besked om eventuelle restordrer eller længere leveringstider på den oplyste e-mailadresse.

Ejerskab af de bestilte varer overgår først til dig, når de er blevet leveret til dig og vi har modtaget fuld betaling. Efter levering til dig overgår ansvaret for deres bortkomst eller ødelæggelse ligeledes til dig. Hvis varen skades eller går tabt under transporten til dig er darø.dk betalingsansvarlig. Hvis dette er sket er du forpligtet til at underrette vores kundeservice indenfor rimelig tid. Hvis varen skades eller går bort under en returforsendelse til darø.dk er du betalingsansvarlig.

Sikkerhed ved køb og betaling

Darø.dk forbeholder sig ret til at ophæve et køb, hvis der er mistanke om bedrageri. Alle mistænkte bedragerier vil blive meldt til politiet. Vi forbeholder os ligeledes retten til at ophæve et køb, hvis der er mistanke om indkøb til videresalg.

På darø.dk kan der betales med følgende kort samt ePay:

  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • MobilePay
  • Viabill

Alle betalinger med betalingskort går igennem et krypteret betalingssystem, så Darø a/s er aldrig i besiddelse af nogen former for betalingsoplysninger. Der videregives dermed ingen oplysninger. Darø a/s kan desuden kun hæve det beløb, der er godkendt før gennemførelse af købet. Beløbet trækkes først, når vi sender dine varer.

Når du opretter en konto på darø.dk kræves et personligt password. Du har ansvaret for at opbevare passwordet sikkert, så det kun er dig, der har adgang til det. Vi har ikke adgang til dit valgte password.

Fragt

Levering sker indenfor 2-5 hverdage i Danmark. Forsendelser leveres af GLS og levering kan ske til privat adresse, firmaadresse eller pakkeshop.

Vi forbeholder os retten til at opkræve gebyrer i forbindelse med uafhentede pakker og pakker, der er blevet afvist ved modtagelsen.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten er gældende fra den dag, du modtager din ordre eller en væsentlig del af den. Fortrydelsesretten er på 14 dage.

For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du underrette kundeservice i en utvetydig erklæring til kundeservice@daroe.dk. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din erklæring om udøvelse af fortrydelsesretten inden 14 dage fra modtagelse af ordren. Senest 14 dage efter du har sendt din erklæring skal varerne sendes retur til os. Alle betalinger for varerne modtaget fra dig refunderes uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen indtil varen er modtaget retur eller indtil du har fremlagt dokumentation for at varen er returneret. Ved brug af fortrydelsesretten pålægges du alle omkostninger forbundet med tilbageleveringen af varen.

Du hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Medsend original emballage og eventuelle mærkesedl

Adresse for returnering af fortrudt køb:
Darø a/s
Mrk.: Webshop Returnering
Ribevej 8
DK-8940 Randers SV

Reklamation

Vi garanterer, at de bestilte varer er uden fejl ved leveringen. Skulle du mod forventning have modtaget en defekt eller forkert vare skal du kontakte kundeservice hurtigst muligt på mail kundeservice@daroe.dk. I forbindelse med køb på darø.dk har du altid 24 måneders reklamationsret i overensstemmelse med Købeloven mod forevisning af gyldig ordrebekræftelse eller kvittering. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, som er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller uautoriserede indgreb. Købelovens mangelregler kan finde anvendelse. Eventuelle klager kan sendes til kundeservice@daroe.dk.

Adresse for reklamationsvarer:
Darø a/s
Mrk.: Webshop Reklamation
Ribevej 8
DK-8940 Randers SV

Gældende lovgivning og retskreds

Du skal være fyldt 18 år for at handle på darø.dk. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Disse handelsbetingelser og din anvendelse af darø.dk samt alle relationer uden kontraktnatur, der kan opstå ved eller i forbindelse med dem, skal reguleres af og tolkes i henhold til den væsentlige danske lovgivning. Du accepterer det danske domstolsvæsens eksklusive retskreds for at afgøre konflikter, der kan forekomme gennem disse handelsbetingelser.

Ændring af handelsbetingelserne

Vi forbeholder os retten til at ændre disse handelsbetingelser i ethvert omfang, det er nødvendigt. De ændrede vilkår kan altid findes på darø.dk. Tilpassede eller ændrede vilkår er kun gældende for bestillinger, der er foretaget efter at ændringerne er foretaget og trådt i kraft.