Design Nyhed: Trion Kobber

Oprettet d. under Produkter

 

Trions design er baseret på stærke kerneværdier, der stammer fra 80’erne. Med en vision om at opnå en simpel og elegant refleksion af lyskilden har Trion været under udvikling i mere end 30 år. Den originale form og funktion har udviklet sig i takt med tiden, så det er kvaliteten, farverne og størrelserne, der får den nye Trion med på nutidens trend og i front af feltet af designlamper.


Designer & CEO Thomas Darø: ”Trions design er moderne, men med
et klassisk udtryk, der gør den tidløs med potentialet til måske
at blive en klassiker indenfor dansk design.”


Med sit tidløse og karakteristiske design, er Trion en pendel med mange anvendelsesmuligheder. Derfor er Trion et oplagt valg som indretningselement i restauranter, caféer, konferencerum og naturligvis private hjem.
Skærmen er lavet af aluminium med en flot børstet kobber finish. Inde i lampen sidder en flot, keramisk fatning til en lyskilde med stor sokkel. Lampen skæres flot med en diskret aluminiumstop og fortsætter ud i en sort tekstilledning.  Der er kun brugt de bedste materialer, og selv de materialer gennemgår en skrap kvalitetskontrol. På den måde er man garanteret et tidløst design og rene linjer hele vejen – hver gang.
Trion Kobber når nye højder, og for at kunne møde flere behov har Darø ligeledes introduceret flere størrelser, så Trion nu fås i 3 populære farver samt størrelserne 27, 35 og 45 cm i diameter, der alle opfylder hvert deres behov. Den feminine, matte hvide, maskuline, matte sorte og rå børstede kobber finish kan bruges bredt indenfor projektindretning og passer alle ind i de klassiske hjem, hvor elegance, design og detalje er vigtige elementer for helheden. 

Designer & CEO Thomas Darø: "Det er mit håb, at Trion må blive en del af vores
 tids moderne indretning i kombination med nye og klassiske designs.
Tag godt imod fornyelsen af en af vores bedste DARØ designs."


Trion Kobber kan bestilles allerede nu med levering fra d. 1. juli, 2014.

 

Se mere Trion her