Darø a/s | Overraskende dansk design

Darø A/S er en familieejet belysningsvirksomhed drevet af passion for dansk designtradition. Kernen for os er højkvalitetsbelysning, der med et tidløst og ikonisk udtryk har høstet flere internationale priser. I 1969 præsenterede Kjeld Darø første gang virksomheden, men faktisk trækker den spor helt tilbage til 1948, hvor forældrene Helmuth og Helga Darø indledte familiens interesse for belysning med design og produktion af lampeskærme.

I dag ejes og drives Darø af anden generation, og med stor dedikation til lampedesign udvikler vi simple måder til at skabe liv og glæde gennem belysning. Vores designfilosofi bygger på den lille detalje, som overrasker med værdiskabende æstetik og funktionalitet.

Vi kaster nyt lys over klassisk design og udfordrer den traditionelle opfattelse gennem nye, originale metoder til at udvikle lamper. Vi tager belysning til overraskende højder og søger inspiration uventede steder. Nerven i Darø er nutidens designere, som skaber originale, unikke løsninger, fordi de forstår at afkode den tid, vi lever i. Darø-design udspringer af nutiden, men har potentiale til at blive fremtidens klassikere.

For os er fremtidens belysningsdesign mere end bare design. Vi skaber et univers af atmosfære og stemning, hvor kvalitet og funktion optimeres i samspil med elegante og æstetiske former. Fremtiden for belysning er opfindsom, og den er mere end bare lys. Den er effektiv, men bæredygtig. Den er veldesignet, men bryder konventionerne. Den er traditionel, men innovativ.

Velkommen til Darø...

 

Darø a/s er i dag 100% danskejet og en del af DRX Group logistics, der også har forbindelse til Raxon, Aska Nordic og Garrda.