Bell+ modtager German Design Award

Oprettet d. under Produkter

 

Det var en stolt designer og en glad direktør, der fredag d. 13. februar 2015 satte kurs mod Frankfurt.

Bell+ har vundet en German Design Award 2015 Special Mention i kategorien Excellent Product Design og fredag d. 13. februar 2015 var dagen, hvor ceremonien blev afholdt og priserne uddelt. Ceremonien blev afholdt i Messe Frankfurt i flotte omgivelser. Thomas Holst Madsen og Thomas Darø var de stolte repræsentanter for Darø a/s, og de var meget tilfredse med ceremonien, den røde løber, og alt der hørte sig til.

Målet med German Design Award er at opdage, præsentere og uddele priser til exceptionelle design trends. Special Mention-prisen tildeles et produkt, der har gjort sig særligt bemærket. German Design Council uddyber:

På grund af den høje kvalitet blandt de mange deltagere vil German Design Council uddele hædersbevisningen Special Mention 2015. Denne pris hylder præstationer, hvis design har vist særligt bemærkelsesværdige aspekter eller løsninger. En hædersbevisning, der anerkender både virksomheders og designeres engagement.

Vi er meget glade for den store internationale succes, som Bell+ oplever. Det er en fantastisk fornemmelse, at få tildelt ikke blot én, men to designpriser af to forskellige designråd. Det bevidner blot, at Thomas Holst Madsens design af Bell+ har været så gennemført og gennemtænkt, at det ikke kan overses. Det er vi meget stolte af.

 

 

Gå til Bell+ Design Lamper