DarÝ Paso Tri

Oprettet d. under Produkter

 

Darø Paso Tri: Trekløveret
Paso Tri er et nyt element i Darø’s originale Paso-serie. Stilen er holdt i samme simple udtryk som tidligere, men kombinationen af de små ændringer skaber en helt ny lampe.

Inspirationen til Paso Tri kommer fra trekløveret, hvor formerne er smukke og ikoniske. Den klare reference til trekløveret kommer især til udtryk i toppen af lampen, hvor benene mødes. Her ses den flotte afslutning med tre rundinger, der tager form som et trekløver.

Paso Tri fås som bord- og gulvlampe, og er designet ud fra samme koncept som Darø’s originale Paso-serie. De tre ben og den udskiftelige skærm er kendetegnet ved disse moderne lamper. Basisfarven er sort, hvilket signalerer æstetik og skaber en tidløs, klassisk lampe. Kanterne er nu runde, og det skaber et visuelt blødere udtryk med mere feminine træk. Det enkle design gør lampen let at samle selv, og det patenterede skærmsystem giver mulighed for at skabe lige præcis den lampe, der passer til den individuelle smag. Der findes 3 farvede skærme til Paso Tri bordlampen samt 8 farvede skærme til Paso Tri gulvlampen.

Darø kan også præsentere en ny pendel i Paso-serien. Paso 25 pendlen er et fint supplement til de originale Paso 35 og Paso 50 pendler. Paso 25 matcher Paso Tri bordlampen perfekt med samme størrelse skærm og farvemuligheder. Pendlerne byder på endnu flere valgmuligheder, da man frit kan vælge mellem 5 farvede tekstilledninger.

Som en prik over i’et introducerer Darø en ny farve til Paso Universe-sortiment, Grey Linen. Grå er tidens helt hotte farve, og det fine hør giver tekstilet en flot tekstur. Grey Linen-tekstilet fås til alle Paso-modellerne, og giver mulighed for ”shades in grey” i indretningen.

Med disse spændende tilføjelser består Paso Basic nu af tre bordlamper i to størrelser, tre gulvlamper og pendler i tre størrelser. Med de mange muligheder betyder det, at der i alt kan designes 138 unikke lamper, der passer til enhver smag.

 

Paso Tri produkter