DarÝ Archos 18

Oprettet d. under Produkter

 

Archos 18 // et iøjefaldende design
Som en ny tilføjelse til Darø’s væglampesortiment kan vi nu præsentere Archos 18.

Med sin kraftige aluminiumsskærm er Archos designet til at udstråle elegance, kvalitet og holdbarhed. Den udvendige, matte farve skaber en flot kontrast til det reflekterende sølv indvendig i skærmen, der i sig selv skaber en synergieffekt med lyskilden. Den oprindelige tanke bag Archos-designet var, at den skulle bruges til ophæng ved siden af en fladskærm. Væglampen opfylder dog mange flere behov og bruges i et utal af forskellige sammenhænge.   

Archos kan skabe en flot baggrundsbelysning, som er med til at sætte en god stemning i et hyggeligt restaurantmiljø eller hjemme i stuen, hvor den bliver en del af indretningen. Væglampen er ligeledes meget funktionel på steder, hvor der er behov for et solidt op/ned-lys, og bruges ofte som god belysning ved trappeopgange.

Archos 18 er en ny, forbedret udgave af den tidligere Archos 20. Archos har været en meget populær del af Darø’s væglampesortiment i lang tid og hos Darø videreudvikler vi altid på vores produkter, så de følger tidens udvikling. Her er Archos 18 ingen undtagelse. Væglampen er blevet optimeret, så den nu er fuldt kompatibel med G9 LED lyskilder. Derudover er Archos 18 ligeledes optimeret til nemmere montering på både forfra-dåse og indmuringsdåse.

I Archos-serien findes ligeledes Archos 12, der proportionelt følger Archos 18 i størrelsen. Begge lamper fås i mat sort og mat hvid, og er en elegant tilføjelse til enhver moderne indretning.  

 

Archos Produkter