DarÝ Costa 10

Oprettet d. under Produkter

 

Costa - kubistisk design

Som et moderne supplement tilføjer Costa et kubistisk design til Darø’s flotte sortiment af væglamper. Costa’s design er baseret på samme principper som Archos og Fiora, og bidrager dermed til den røde tråd i Darø’s designlinje. De materialer, der er brugt til at producere Costa udstråler kvalitet og holdbarhed, så man kan se, at der er lagt kræfter i designet. På trods af den beskedne størrelse på Costa væglampen er formsproget stadig kraftfuldt, og lampen er brugbar i mange henseender.

Costa fås i to klassiske farver; mat sort og mat hvid. Den 5 millimeter tykke aluminiumsskærm giver et robust og holdbart udtryk, mens det reflekterende sølv indvendig på skærmen skaber en fantastisk effekt.
Den kubistiske lampe skaber nogle flotte lyseffekter på væggen både op og ned, og vil naturligt blive et vigtigt element i indretningen.

Costa er optimeret, så den er fuldt kompatibel med G9 LED lyskilder, og er nem at montere på både forfra-dåse og indmuringsdåse. Hos Darø er det vigtigt at kombinere flot og kraftfuldt design med de praktiske elementer, der er forbundet med en ny væglampe. Derfor tilstræber vi altid at udvikle produkter, hvor installationen og opsætningen kan foregå nemt og problemfrit.

Se Costa Produkter